دکتر ابراهيم رحيمي با تبريک سي و نهمين سالروز راهاندازي دانشگاه آزاد اسلامي واحد شهرکرد به خبرنگار گروه استانهاي خبرگزاري آنا در شهرکرد گفت: اين واحد دانشگاهي اول ارديبهشت ۱۳۶۲ راهاندازي شد و از نيمسال دوم سال تحصيلي ۶۵ - ۶۴ با پذيرش ۵۶۸ دانشجو در هشت رشته در مقطع کارداني و سه رشته در مقطع کارشناسي فعاليت خود را آغاز کرد و اکنون با حدود ۸ هزار دانشجو در مقاطع دکتري تخصصي، دکتري حرفهاي، کارشناسي ارشد، کارشناسي و کارداني با بيش از ۲۱۷ عضو هيئت علمي تماموقت، ۲۰ عضو هيئتعلمي نيمهوقت و بيش از ۳۰۰ عضو حقالتدريس در ۱۱۵ رشته آموزشي، فعاليت علمي _ پژوهشي خود را ادامه ميدهد و تاکنون حدود ۶۰ هزار دانشجو از اين دانشگاه فارغالتحصيل شدهاند.
وي اظهار کرد: دانشگاه آزاد شهرکرد اکنون داراي ۹ دانشکده مصوب دامپزشکي، علوم پزشکي، فني و مهندسي، علوم پايه، علومانساني، کشاورزي و صنايعغذايي، پرديس اردل، پرديس لردگان و دانشکده مهارت و دو دانشکده غيرمصوب معماري و هنر و معارف اسلامي است.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد شهرکرد افزود: اين دانشگاه در ۳۹ سال گذشته به سمت تکامل پيش رفته و انتظاراتي که از آن ميرفته برآورده ساخته و بزرگترين دانشگاه حضوري و مردمي است، سهم و نقش انکارناپذيري در آموزش عالي کشور داشته و بار عمدهاي را از دوش دولت و وزارت علوم در پاسخگويي به نياز متقاضيان تحصيلات عالي برداشته است و امروزه داراي سرمايه و اندوخته ممتاز بوده و ظرفيت قابل اتکايي براي برنامههاي پيشرفت ايران اسلامي بوده و از اين حيث ميتوان و بايد روي اين ظرفيت بهويژه در تمدنسازي نوين اسلامي که مدنظر مقام معظم رهبري است، حساب باز کرد.
بيشتر بخوانيد:
دانشگاه آزاد اسلامي واحد شهرکرد | دانشکدهها و رشتهمقطعها
پذيرش ۴۰۰ دانشجوي خارجي از مهر ۱۴۰۱ در دانشگاه آزاد شهرکرد
اين مقام مسئول يادآور شد: دانشگاه آزاد اسلامي واحد شهرکرد بزرگترين دانشگاه استان چهارمحال و بختياري است، اين دانشگاه از حيث جذب اعضاي هيئتعلمي در مراتب مختلف علمي توسعه و تنوع رشتهها، فضاهاي آموزشي، آزمايشگاهها و کارگاههاي مجهز، جذب کارکنان کارآمد، جذب دانشجو و تعداد فارغالتحصيلان موفق عمل کرده است و در هرکدام از موارد يادشده شاخصها حکايت از موفقيت اين دانشگاه دارد بهگونهايکه همواره تعدادي از کارکنان اعم از هيئتعلمي و غير هيئتعلمي در استان و کشور در مصادر و مناصب مهم قرارگرفتهاند.
دکتر رحيمي بيان کرد: دانشگاه آزاد اسلامي شهرکرد بايد در چارچوب انتظارات رهبر معظم انقلاب به سمت تبديل دانش به ثروت توسعه اقتصاد و توليد دانشبنيان پرورش دانشجويان مؤمن و انقلابي پيش برود، اين دانشگاه بايد بيشازپيش با جامعه و صنعت ارتباط بگيرد و در کشف و حل مسائل جامعه و صنعت استان حضور پررنگتر داشته باشد.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي شهرکرد بيان کرد: در افق پنجساله گسترش رشتهها با توجه به آمايش سرزميني توسعه شرکتهاي دانشبنيان، توليد علم نافع در قالب طرحها و مقالات و کتب گفتمانسازي در چارچوب تحقق تمدن نوين اسلامي، استفاده از امکانات در حل مسائل روز استان و کشور فعاليتهاي فرهنگي فاخر و تأثيرگذار، چشمانداز دانشگاه آزاد اسلامي استان چهارمحال و بختياري خواهند بود.
اين مسئول گفت: در اين راستا توجه به رفاه و معيشت کارکنان و تأمين نيازمنديهاي دانشجويان از قبيل ارتقاي کمي و کيفي خوابگاهها و وسايل اياب و ذهاب سلف و .... و تجهيزات آموزشي و ارتقاي استادان هم بخش ديگري از چشمانداز دانشگاه آزاد اسلامي در افق پنج ساله است.
دکتر رحيمي اظهار کرد: در مدت فعاليت دانشگاه آزاد اسلامي سعي بر آن بوده که نيازهاي آموزشي استان چهارمحال و بختياري ارزيابي و رشتههاي متناسب در دانشگاه آزاد اسلامي شهرکرد راهاندازي شود بهويژه با تحولي که در معاونت سما انجام گرفته و تمرکز بر رشتههاي مهارتي مورد نياز صورت گرفت با دستگاههاي مختلف تفاهمنامه تنظيم شد.
وي يادآور شد: فعاليتهايي که بهتازگي در دانشگاه آزاد اسلامي شهرکرد انجامگرفته عمدتاً با اتکا به برخورداري از اعضاي هيئت علمي و کارکنان باانگيزه در رشتههاي مختلف بوده که براي نمونه ميتوان مزرعه آموزشي تحقيقاتي دانشگاه و گاوداري صنعتي و مراکز درمانگاهي دام و ... را ذکر کرد. در رشته عمران با برخورداري از کارگاههاي مجهز و در رشتههاي علومپايه با برخورداري از آزمايشگاههاي پيشرفته در رفع نيازهاي آموزشي و تجاري استان و حتي استانهاي همجوار کوشا و مؤثر بودهايم و قصد توسعه اين رويکرد را داريم.

دکتر رحيمي گفت: در راستاي برنامههاي ابلاغي سازمان ارتباطات خوبي با بخش صنعت برقرارشده است چه از حيث آموزش موردنياز آنها چه از حيث مسائل و مشکلات آنها که نياز به کار پژوهشي دارند و روند طرحهاي برون دانشگاهي دانشگاه آزاد اسلامي استان رو به رشد بوده و در برخي از رشتهها ازجمله صنايع غذايي شاهد انعقاد قراردادهاي پژوهشي قابلتوجهي بودهايم که اميدواريم بتوانيم از جهات مختلف به تقويت دانش در توليدات استان و کشور بيفزاييم.
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي شهرکرد افزود: بيش از ۱۰۰ رشته در مقاطع و رشتههاي مختلف از کارداني تا دکتري تخصصي اين دانشگاه فعال است و بيش از ۶۰ هزار دانشجو تاکنون از اين مجموعه جامع آموزشي در استان فارغالتحصيل شدهاند که بسياري از اين فارغالتحصيلان از مديران عاليرتبه کشور هستند.
دکتر رحيمي بيان کرد: اگر دستاوردهاي سال گذشته دانشگاه آزاد اسلامي را در سه حوزه فرهنگي دانشجويي، آموزشي و پژوهشي تقسيمبندي کنيم، در حوزه فرهنگي در راستاي سند تحول و تعالي دانشگاه آزاد اسلامي با هدف افزايش فضاي معنوي در ساخت برنامههاي علمي، فرهنگي و آموزشي رتبه نخست ليگ ورزش ورزشهاي همگاني کشور را ميان ۳۱ استان در دو واحد مستقل کسب کرديم. کسب رتبه برتر فرهنگي ميان ۳۱ استان، برگزاري رويداد دختران انقلاب در راستاي بيانيه گام دوم، شبکهسازي فرهنگي استادان و کارکنان و دانشجويان، تلاش براي حاکميت قرآن و اهلبيت بر فضاي دانشگاه، اجراي موفق مرحله نخست و دوم انديشه تمدن ساز، برگزاري دورههاي تفسير قرآن تفسير نهجالبلاغه و تبيين احکام شرعي، توزيع بستههاي معيشتي به دانشجويان و خانوادههاي کمتر برخوردار در چند مرحله، جشنواره زمستان بهار دلها با حضور ۸ هزار ساعت براي استادان و کارکنان و دانشجويان، راهاندازي دبيرخانه مهدويت، برگزاري دورههاي تخصصي مهدويت و اهتمام به فرمايش مقام معظم رهبري نسبت به جهاد تبيين و تشکيل کارگروههاي تخصصي در سه حوزه استادان کارکنان و دانشجويان نيز ازجمله فعاليتهاي انجامشده در حوزه فرهنگي دانشگاه است.

اين مقام مسئول اظهار کرد: در حوزه آموزشي و تحصيلات تکميلي هم سال ۱۴۰۰ موفق به کسب امتيازات براي راهاندازي ساختارهاي سازماني براي جذب دانشجويان بينالمللي، جذب دانشجوي غيرايراني از کشور هند، عراق و افغانستان، افزايش ۲۱.۱ درصدي جذب دانشجو در مقاطع مختلف دانشگاه، کيفيتبخشي قابلملاحظه و محسوس در سيستم اداري آموزشي دانشگاه با توجه به وضعيت موجود، افزايش ۵ رشته در مقاطع مختلف ارشد و دکتري و ۶ رشته فني و مهارتي بر اساس آمايش سرزميني، راهاندازي چهار رشته دکتري تخصصي و هفت رشته در حوزه بهداشت و پزشکي با همکاري دانشگاه علوم پزشکي، راهاندازي رشته پزشکي در سال ۱۴۰۴ در صورت تأمين زيرساختهاي دانشگاه آزاد با همکاري دانشگاه علوم پزشکي شديم.
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي شهرکرد مطرح کرد: در حوزه پژوهش و فناوري نيز ميتوان چاپ ۲۷۰ مقاله در مجلات معتبر خارجي، کسب رتبه نخست جشنواره ملي ايثار توسط دانشجويان، شناسايي و معرفي چهار نفر از استادان دانشگاه جزء دو درصد دانشمندان برتر جهان، کسب رتبه پنجم باشگاه پژوهشگران جوان ميان ۳۰۰ واحد دانشگاهي، ارتقاي مرکز تحقيقات تغذيه و محصولات ارگانيک از سطح سه به سطح يک، ارتقاي مرکز تحقيقات گياهان دارويي از سطح سه به سطح دو، کسب مجوز مرکز تحقيقات انرژي، ثبت سراي نوآوري صنايع غذايي و گياهان دارويي دانشگاه آزاد اسلامي شهرکرد، ايجاد دبيرخانه رويداد گام دوم دانشگاه با هدف بهرهگيري و جذب پژوهشگران فناور و نخبگان و ايدهپردازان را ازجمله افتخارات پژوهشي اين دانشگاه در يک سال گذشته ذکر کرد.



انتهاي پيام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/