به گزارش روابط عمومي دانشگاه:
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان چهارمحال و بختياري از پذيرش ۴۰۰ دانشجوي غيرايراني در دانشگاه آزاد اسلامي شهرکرد از مهر ۱۴۰۱ خبر داد.
دکتر ابراهيم رحيمي در کلاس معارف ويژه مديران کل ادارات استان چهارمحال و بختياري که در مصلاي بزرگ حضرت امام خميني (ره) و به ميزباني دانشگاه آزاد اسلامي واحد شهرکرد برگزار شد از پذيرش ۴۰۰ دانشجوي غير
ايراني در
دانشگاه آزاد اسلامي شهرکرد از مهر 1401 خبر داد.
وي در ديدار با نماينده وليفقيه در استان چهارمحال و بختياري و امامجمعه شهرکرد و مديران کل ادارات استان در کلاس معارف گفت: دانشگاه آزاد اسلامي سال ۱۳۶۱ به تصويب شوراي اسلامي فرهنگي رسيد و با سرمايهگذاري يکميليون توماني حضرت امامخميني(ره) آغاز به کار کرد و اکنون بهعنوان بزرگترين دانشگاه حضوري و مردمي جهان نقشآفريني ميکند.
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد شهرکرد بيان کرد: دانشگاه آزاد اسلامي استان چهارمحال و بختياري هم اول ارديبهشت ۱۳۶۲ تأسيس شد و با ۵۶۰ دانشجو در هشت رشته کارداني و در ساختماني استيجاري آغاز به کار کرد و اکنون با ۱۱ هزار دانشجو و نزديک به ۴۰ درصد از آموزش عالي استان چهارمحال و بختياري مشغول آموزش و تربيت جوانان است.
دکتر رحيمي افزود: بيش از ۱۰۰رشته در مقاطع و رشتههاي مختلف از کارداني تا دکتري تخصصي دانشگاه آزاد اسلامي استان چهارمحال و بختياري فعال است و بيش از ۶۰ هزار دانشجو تاکنون از اين مجموعه جامع آموزشي در استان فارغالتحصيل شدهاند که بسياري از اين فارغالتحصيلان از مديران عاليرتبه کشور هستند.
عضو هيئت دانشگاه آزاد اسلامي شهرکرد بيان کرد: اگر دستاوردهاي سال گذشته دانشگاه آزاد اسلامي استان چهارمحال و بختياري را در سه حوزه فرهنگي دانشجويي، آموزشي و پژوهشي تقسيمبندي کنيم، در حوزه فرهنگي در راستاي سند تحول و تعالي دانشگاه آزاد اسلامي با هدف افزايش فضاي معنوي در ساخت برنامههاي علمي، فرهنگي و آموزشي رتبه نخست ليگ ورزشهاي همگاني کشور را داشتيم.

وي اضافه کرد: ميان ۳۱ استان در دو واحد مستقل، کسب رتبه برتر فرهنگي ميان ۳۱ استان، برگزاري رويداد دختران انقلاب در راستاي بيانيه گام دوم، شبکهسازي فرهنگي استادان و کارکنان و دانشجويان، تلاش براي حاکميت قرآن و اهلبيت بر فضاي دانشگاه، اجراي موفق مرحله نخست و دوم انديشه تمدنساز، برگزاري دورههاي تفسير قرآن تفسير نهجالبلاغه و تبيين احکام شرعي، توزيع بستههاي معيشتي به دانشجويان و خانوادههاي کمتر برخوردار در چند مرحله، جشنواره زمستان بهار دلها با حضور ۸ هزار ساعت براي استادان و کارکنان و دانشجويان، راهاندازي دبيرخانه مهدويت، برگزاريهاي دورههاي تخصصي مهدويت و اهتمام به فرمايشات مقام معظم رهبري نسبت به جهاد تبيين و تشکيل کارگروههاي تخصصي در سه حوزه استادان، کارکنان و دانشجويان ازجمله کارهاي بسيار خوبي است که در حوزه فرهنگي دانشگاه انجامشده است.
اين مقام مسئول اظهار کرد: در حوزه آموزشي و تحصيلات تکميلي هم سال گذشته موفق به کسب امتيازات براي راهاندازي ساختارهاي سازماني براي جذب دانشجويان بينالمللي، جذب دانشجوي غير ايراني در ترم گذشته از کشور هند، عراق و افغانستان، افزايش ۲۱.۱ درصدي جذب دانشجو در مقاطع مختلف دانشگاه، کيفيتبخشي فراوان و محسوس در سيستم اداري آموزشي دانشگاه با توجه به وضعيت موجود شديم.
دکتر رحيمي ادامه داد: افزايش پنج رشته در مقاطع مختلف ارشد و دکتري و ۶ رشته فني و مهارتي بر اساس آمايش سرزميني راهاندازي چهار رشته دکتري تخصصي و هفت رشته در حوزه بهداشت و پزشکي با همکاري دانشگاه علوم پزشکي، موافقت با راهاندازي رشته پزشکي در صورت تأمين زيرساختهاي دانشگاه آزاد با همکاري دانشگاه علوم پزشکي از ديگر موفقيتهاي واحد شهرکرد بوده است.
وي اظهار کرد: چاپ ۲۷۰ مقاله در مجلات معتبر خارجي، کسب رتبه نخست جشنواره ملي ايثار توسط دانشجويان، شناسايي و معرفي چهار نفر از استادان دانشگاه جزء دو درصد دانشمندان برتر جهان، کسب رتبه پنجم باشگاه پژوهشگران جوان ميان ۳۰۰ واحد دانشگاهي، ارتقاي مرکز تحقيقات تغذيه و محصولات ارگانيک از سطح سه به سطح يک، ارتقاي مرکز تحقيقات گياهان دارويي از سطح ۳ به سطح دو از دستاوردهاي حوزه پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد شهرکرد بوده است.
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي شهرکرد مطرح کرد: کسب مجوز مرکز تحقيقات انرژي، ثبت سراي نوآوري صنايع غذايي و گياهان دارويي دانشگاه آزاد اسلامي شهرکرد، ايجاد دبيرخانه رويداد گام دوم دانشگاه با هدف بهرهگيري و جذب پژوهشگران فناوري و نخبگان و ايده پردازان ازجمله افتخارات پژوهشي دانشگاه آزاد شهرکرد در يک سال گذشته است.
ظرفيت دانشگاه آزاد براي بسط دانش در جامعه
نماينده وليفقيه در استان و امامجمعه شهرکرد هم در جمع مديران کل ادارات استان چهارمحال و بختياري يادآور شد: دانشگاه آزاد اسلامي انصافاً از دستاوردهاي انقلاب محسوب ميشود.
حجتالاسلام والمسلمين محمدعلي نکونام گفت: اين مجموعه يک عرصه بسيار ارزشمند را براي علمي کردن کشور گشود و براي اينکه ارتقاي دانش در جامعه رخ دهد و زمينه فراهم شود تا نسل جوان بتواند در عرصههاي مختلف و علمي تلاش کند، ظرفيت بسيار خوبي ايجاد کرد که البته ميتواند هم با بحث توليد دانشبنيان و اشتغالآفريني که شعار سال است زمينههاي بهتري نيز ايجاد کند.
