سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي چهارمحال و بختياري از تحقق شعار «هر دانشجو، يک تخصص، يک مهارت» با استفاده از ظرفيتهاي اين استان در زمينههاي دامپروري، کشاورزي و گردشگري در آينده نزديک خبر داد.
ابراهيم رحيمي در گفتگو با خبرنگار گروه استانهاي خبرگزاري آنا با اشاره به موضوع و شعار مورد تأکيد «هر دانشجو، يک تخصص، يک مهارت» توسط رئيس دانشگاه آزاد اسلامي اظهار کرد: «بحث مهارتافزايي طبق گفته دکتر طهرانچي سرلوحه کارهاي ماست، برنامه دانشگاه آزاد اسلامي چهارمحال و بختياري در برنامه پنجساله، توسعه قطب دامپروري، کشاورزي و در مرحله دوم گردشگري بوده است که ما هم اتفاقاً در همين مسير گام برميداريم.»
وي افزود: «در همين ارتباط زيرساختهاي مزرعه ۵۳ هکتاري در کنار دانشگاه مهيا شده و نيروي انساني کارآمدي هم وجود دارد. حدود ۳۰ عضو هيئت علمي بالاي استاديار در دانشکدههاي کشاورزي، دامپزشکي و ... داريم و در دانشکدههاي ديگر نيز استادان با تجربه استاديار و دانشيار بسياري هستند. مقرر شده که استادان و دانشجويان در اين مزرعه خودشان کارآفريني کنند تا هم مهارتافزايي صورت بگيرد و هم درآمدهاي حاصل از آن به هزينه شهريه دانشجويان، حقالزحمه استادان و نيز درآمد دانشگاه تخصيص يابد.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي استان چهارمحال و بختياري و شهرکرد ادامه داد: «در کنار اين ظرفيتها، آزمايشگاهي بسيار مجهز در دو طبقه وجود دارد که يک طبقه آن تقريباً تمام مراکز تحقيقاتي دانشگاه قرار دارد و طبقه زيرين نيز آزمايشگاههاي آموزشي هستند. در اين مراکز ميتوانيم کارآمدي بالايي داشته باشيم.»
رحيمي بيان کرد: «قرار شده است باز هم مراکز تحقيقاتي دانشگاه همانطور که در اختيار استادان قرار دارد، در اختيار دانشجويان نيز قرار گيرد تا کار با دستگاهها را ياد گرفته و مهارتافزايي صورت بگيرد و متخصص شوند تا زماني که فارغالتحصيل ميشوند، بتوانند حرفي براي گفتن داشته باشند و درآمد حاصل از آن طبق بخشنامهاي که وجود دارد، بين کارکنان، استادان و دانشجويان و خود دانشگاه تقسيم شود.»
وي خاطرنشان کرد: «يکي از کارهايي که ما در آزمايشگاههايمان انجام ميدهيم، اين است که در حال تهيه بانک ميکروبي بزرگي هستيم که بخش زيادي از کارهاي آن انجام شده و شايد تنها واحدي باشيم که اکنون ميتوانيم بهصورت مرجع اين ميکروبهاي استاندارد را توليد کنيم و در خدمت ساير مراکز تحقيقاتي و دانشگاهي قرار دهيم.»
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي چهارمحال و بختياري تأکيد کرد: «در کنار اين امکانات، مرکز رشد را داريم که چند هسته و شرکت فناور دارد و تعدادي از اين شرکتها در مرحله دانشبنيان و ثبتشدن هستند و هستههاي فناور بسيار خوبي هم داريم که طرح توسعه آنها نوشته و براي سازمان مرکزي دانشگاه آزاد اسلامي ارسال شده است. اگر بتوانيم مجوز بگيريم با هزينهها، سپردهها و درآمدهايي که داريم، ميتوانيم اين اقدامات پيشبينيشده را به نحو احسن انجام دهيم.
رحيمي تأکيد کرد: «دانشجويان ما بهويژه دانشجويان دامپزشکي، کشاورزي، فني و مهندسي و حتي علومپايه مانند زيستشناسي در کنار اين طرح توسعه ميتوانند شعار هر دانشجو، يک تخصص، يک مهارت را عملي کنند.»
نيازمند به جذب هيئت علمي در برخي رشتهها هستيم
وي درباره جذب هيئت علمي در واحدهاي دانشگاه آزاد اسلامي استان چهارمحال و بختياري نيز عنوان کرد: «از چهار نفري که در فراخوان شرکت کرده بودند، دو نفر جذب شدند که در مقايسه با ساير استانها درصد جذب خوبي داشتهايم. امسال هم به گروهها و واحدهاي مختلف نامه زدهايم که با توجه به رشتههايي که دارند و رشتههايي که ميخواهند اضافه کنند، اعلام وضعيت کنند تا در فراخوان امسال هم شرکت کنيم. براي برخي رشتهها مانند حسابداري، حقوق و ... نياز داريم و اميدواريم بتوانيم جذب داشته باشيم و بهدنبال رشتههاي مورد نياز استان نيز هستيم.»